ÖKSÜZ VE YETİMLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

ÇOCUK KOMİSYONU BAŞKANIMIZ

GÜLSEN ALKAN’IN MESAJI

33 COCUGUN KIRTASIYESINE BUGUN KATKI SUNDUK

Çanakkale Guc Birligi Platformu Cocuk Komisyonu olarak, 33 oksuz ve yetim cocuga kirtasiye destegimizi az evvel tamamladik.

Daha onceden platform hesabina bagis yapan 22 uyemize tesekkurler.

Indirim yapan uyemiz Birlik Kirtasiye sahibi Ugur Degirmenciye sukranlar.

Kirtasiye aliminda omuz veren Baskanimiz Gokhan Bayram ve esine, komisyonumuzun kiymetli uyeleri Ceyda Demiroglu ve Nurdan Hizliya, iletisimlerde yardimci olan Ozlem Guven ve Gulsah Cigdem’e tesekkurler. Ayrica Cocuk Gelisimi ogrencilerine katkilari icin sukranlar.

ÇANAKKALE GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU BAŞKANIMIZ

GÖKHAN BAYRAM’IN MESAJI

BU UZUN FATURANIN BİR ANLAMI VAR….

Bu uzun fatura, öksüz ve yetimlerin okul harcamalarıdır. Paylaşma sebebim ise buradaki her bir kuruşun sahibi insanlara teşekkür etmektir. 33 HANENİN ÇOCUKLARI, haftaya okullarına, en güzel malzemelerle ve o ismini vermeyeceğim kişiler sayesinde gidecek. Varlıklı arkadaşının yanında boynu bükülmeyecek, garip düşmeyecek. Ve ben buradan;

* İsim belirtmeden o çocukları sahiplenen gönlü yüceler yücesi insanlara teşekkür ederim.

* Eliyle çanta yapıp bu çocuklara getiren, hayat boyu unutmayacağım o kadına,

* Harçlıklarıyla, 2 çantaya kalem, defter ve boya doldurup “bu da bizden” diyen 2 üniversite öğrencisine,

* Haftasonu gezmek varken “Bizde çocuklarla ilgileneceğiz” diyen, üniversiteye daha geçen hafta başlayan 3 kızımıza,

* Yeni doğum yapmışken, gelip iki çocuğu sahiplenen o kadına,

* Ve son olarak, sabahın erken saatinden itibaren çaba sunan Çanakkale Güç Birliği Platformu Çocuk Komisyonu Başkanım Gülsen Alkan, güzel dostlarım Ceyda Can Demiroğlu ve Nurdan Hızlı‘ya, kıymetli Uğur Abidin Değirmenci’ye ve saygıdeğer eşine teşekkür ederim.

Gelemeseler de çabalayan Özlem Guven ve Gülşah Çiğdem’e, her daim yanımdaki değerim biricik eşim Sakine Çelik Bayram‘a teşekkür ederim.

“İYİLİK ve GÜZELLİK AŞKINA”