GÜÇ BİRLİĞİ TEMSİL HEYETİ GENÇ ÇİFTLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Çanakkale Güç Birliği Platformu Temsil Heyeti, 30 Ekim 2018 tarihinde, Ezine ilçesi Derbentbaşı Köyü’nde düzenlenen düğüne katıldı. Burada Özlem Yavuz ve Onur Küçümen’in düğününde genç çiftle olan temsil heyeti, düğünde gelin ve damatla karşılıklı oyun oynadı. Programa, Gökhan Bayram, Necla Demirutku, Hasibe Kaya, Aysun Eranalin, Ceyda Demiroğlu ve eşi sevgili hocamız, İlayda Günbay, Batıhan Alay, Semih Uzun, Aydan Taştan ve Deniz Tozkoparan katıldı.

Temsil Heyeti, öncesinde ise şehrin genç iş insanlarından Erkan Toygur’un düğüne katılarak, Çanakkale Güç Birliği Platformu’nun iyi dileklerini sundu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çanakkale Güç Birliği Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Bayram “Ailemiz içinde bir Temsil Heyeti kurduk. Bu heyet, vakti müsait olanlardan belirlendi. Arzu eden dostlarımız bu heyete katılabiliyor. Önceliğimiz zamanın müsait olması. Düğün, açılış, cenaze vb. durumlara heyetimizle katılıyoruz. Burada Güç Birliği Ailesinin dileklerini sunuyoruz. Bu kapsamda, platformumuzun önemli destekçileri, fahri üyelerimiz sayılabilecek iki kardeşimizin düğününde bulunmaktan mutluyuz.” dedi.