ÇANAKKALE GÜÇ BİRLİĞİ GENÇLER İÇİN ÇALIŞIYOR

BİR ÜNİVERSİTELİNİN EĞİTİMİNE DESTEK OLABİLİRSİNİZ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında 18 öğrenciye burs verilmesini sağlayan Çanakkale Güç Birliği Platformumuz, 2018 2019 Eğitim Öğretim Yılında Tespit ve Yardım Komisyonu koordinasyonunda;

• ÇOMÜ’de öğrenim gören
  • Öncelikle Kız
  • Maddi Durumu Yetersiz
  • Derslerinde Başarılı
  • Akademisyenlerce Önerilen

üniversite öğrencilerine burs verebilirsiniz.

ÖĞRENCİLER NASIL BELİRLENİYOR ?

• Akademisyenlerin tavsiyesi üzerine
  • Dekan, müdür ve yöneticilerin tavsiyesi üzerine
  • Bilgileri alınarak ve komisyonca takip edilerek

BURS ÜCRETİ VE SÜRESİ NEDİR

Burslar 4 çeşittir, aşağıdakilerden bir yada birkaçı seçilebilir.

NAKDİ BURS: Bu bursun miktarı AYLIK 200 TL’dir. Öğrenciye banka üzerinden iletilecektir. 7 ay sürecektir. İlk burs 15 EKİM tarihinde aktarılacaktır. 7 ay bitince burs kesilecektir. Tatil dönemlerinde burs ödenmeyecektir.

ULAŞIM BURSU: Bu bursun miktarı AYLIK 80’TL‘dir. 7 ay sürecektir. İlk burs 15 EKİM tarihinde iletilecektir. Bu bursun amacı zor durumdaki öğrencinin okul ve kaldığı yer arasındaki ulaşımına katkı sunmaktır. Haftanın 5 günü, belediye otobüsüyle, okula gidiş geliş masrafı olarak hesaplanmıştır. Vereceğiniz burs, internet üzerinden öğrencinin otobüs kartına yüklenecektir.

YEMEK BURSU: Bu bursun miktarı AYLIK 50 TL‘dir. 7 ay sürecektir. İlk burs 15 EKİM tarihinde iletilecektir.Üniversitenin öğrencilere sağladığı düşük bedelli yemek hizmetinden haftada 5 gün ve ayda toplam 20 gün faydalanması üzerine hesaplanmıştır. Temin edilen ücret ile öğrencinin üniversite kimlik kartına yüklenecek ve öğrencinin üniversite tesislerinden ücretsiz yararlanması sağlanacaktır.

HARİCİ KATKI: Bunun dışında dileyen hayırsever aşağıda belirtilen burs hesabına dilediği miktarda katkı sunabilir. Toplanan bu miktarlarla öğrencilerin memleketlerine ulaşım, defter, kitap vb. ihtiyaçlarına katkı sunulacaktır.

BURSLARI NASIL ÖDEYECEĞİM?

Bursları iki çeşit ödeme imkanı bulunmaktadır.

1. YÖNTEM: Öğrencinin direkt hesabına iletmek. Bunun için sahiplenilen öğrencinin IBAN numarası verilecek ve hayırsever direkt bursunu iletebilecektir.
  2. YÖNTEM Çanakkale Güç Birliği Platformu’nun burs için açılan özel hesabına burs yatırarak. Burada aylık veya 7 aylık toplam ödenen burs aylık periyodlar halinde öğrenciye banka üzerinde sunulacak dekontu hayırsevere iletilecektir.

DESTEK VERDİĞİM ÖĞRENCİYİ TANIYACAK MIYIM?

Dileyen hayırsever, öğrenci ile ilgili bilgi alabilecektir. Öğrencinin özellikleri, okul durumu, ailevi bilgileri hayırsevere sunulacaktır. Hayırsever okuttuğu öğrenciyi tanıyacak ve katkısının nereye gittiğini bilecektir. Yanısıra geçen yıl olduğu gibi öğrencilerle hayırseverleri buluşturan mütavazi organizasyonlar tertiplenecektir. Dileyen hayırsever bu güzel buluşmaya katılabilecektir.

BURSLAR İÇİN HESAP NUMARASI NEDİR?

Burslar için Banka Bilgisi aşağıdaki gibidir.

Garanti Bankası  – Çanakkale Güç Birliği Platformu Hesabı

IBAN: TR 64 0006 2000 4550 0006 2930 79

ŞUBE KODU: 455 Çanakkale Şubesi
HESAP NO: 6293079
AÇIKLAMAYA YAZILACAK NOT :Lütfen burs ilettiğinizde İSMİNİZ- VERDİĞİNİZ BURS ÇEŞİDİ- TELEFONUNUZ bilgisini açıklamaya yazınız.

Ümit Samur: 0 545 789 14 57 (Burs Koordinatörü)

Esra Saçıkara: 0 530 226 20 26 (Burs Koordinatörü)